W czwartek byłem na rozmowie z Panią dyrektor SP4 i oficjalnie mogę powiedzieć że mamy nową harcówkę w tej szkole. Przeprowadzkę zaczniemy w przyszłym tygodniu albo i następnym. Cytując Panią dyrektor „co prawda, hotel mariot to to nie jest w porównaniu do waszej poprzedniej harcówki” ale myślę że zawsze mogliśmy trafić gorzej. Warunki nie są złe, dostaniemy salkę po już byłej szatni, która nie jest za duża ale się pomieścimy. Do dyspozycji będziemy mieli także tzw. „różowy pokoik”, którym są krzesełka (wersja do przedszkolaków ) i w ewentualnych wolnych chwilach salę.
Pani dyrektor szkoły przyjęła mnie i Grzegorza Grondysa z otwartymi ramionami pomimo zajść jakie miały miejsce w tej szkole przez poprzednich harcerzy (czytajcie czołga).
W przyszłym tygodniu przejdę się w raz z Konradem do szkoły i ustalimy wszystkie szczegóły naszego bytowania w tej szkole. Przy okazji zrobimy zdjęcia naszej nowej „klitki” żeby wam ją zobrazować
Jedynym minusikiem jest fakt że szkoła jest w weekendy zamknięta, ale myślę że sobie z tym jakoś poradzimy.
Pozdrawiam.
Ta szkoła ma jeden atut o którym Pania nie wspomniał. Jak narazie dyrekcja jest chętna do pomocy i mamy dużo swobody. Nie tak jak do tej pory, że trzeba się pytać czy możemy wejść do środka, skorzystać z toalety itd.
Skoro mniejsza to trzeba będzie sie zastanowić co tam wstawić a co wywalić... No panowie instalujemy simsy czyli profesjonalny program architektow wnętrz xDDDDDDDD
ps sofa musi być xD
Ostatnio edytowany przez ulik (2008-01-11 19:41:02)
A co z transportem tego wszystkiego?? Jak powiecie kiedy i o której to zobaczę.
Makuś weźmiemy... w czwartek będę paktował z dyrektorką to już dokładnie ustalimy termin przeprowadzki, ale myslę że wstępnie zrobimy to w następnym tygodniu, powiedzcie mi taką sprawę czy w piątek też macie to szkolenie ? jak nie to byśmy w piątek siedli i popakowali rzeczy.
no jak to? a co ja bede robić na zbiórce ( czyli co jutro?
Kanapa ma conajmniej 10 długości konradowych butów długości i 4 szerokości...jest po prostu za długa i szeroka.
Ps. możemy Ci ją oddać jak tak bardzo chcesz
19x12 kroków konrada
10 długości konradowych butów
Ekhm krok a but to zdecydowana różnica więc sprowadź wszystko do wspolnej jednostki ;p
Ostatnio edytowany przez ulik (2008-01-17 21:32:34)