Nom, już nawet link do regulaminu który tam wrzucił Pania działa ;P
Dzięki konrad że wszystkim o tym napisałeś że poprawiłeś link
Rajd polega na biegu patrolowym w terenie miasta Szczecinka. O tyle jest to fajosko pomyślane że każda z drużyn dostaje pod swoje "skrzydła" jedną klasę ze szkoły podstawowej wraz z wychowawcą. Mamy ich nauczyć musztry i poprowadzić w trasie. Logicznie mysląc mamy tak zachęcić dzieciaków, którzy będą z nami żeby przyszli na zbiórkę
Cała trasa kończy się ogniskiem w MDK.
hm a ktos sie na to zgłosił? bo z tego co pytałam mame to oni np nic o tym nie wiedza;P
ma być ok 50 dzieciaków z różnych szków+wychowawcy...z jakich to nie wiem, ja przekazuję tylko co mi powiedziano. Do tego wyliczono liczbę harcerzy i określono ją jako 80 i wyżej
A ile od nas musi być? bo z tego co dziewczyny mówiły to u nich ciezko z terminem
Jak to ciężko z terminem ??? ma być cała druzyna i tyle, nie po to zaczyna się coś dziać żeby nikt nie mógł przyjść na ten rajd jak na wydłuzoną zbiórkę. Jak ja mogę sobie zorganizować czas to inni też mogą.
Pania, nie przesadzaj. Zresztą, mi też ciężko z terminem
To nie koniecznie kwestia chęci, raczej możliwości.. a róznie sprawy sie zdarzaja.. Reprezentaci beda i to najważniejsze
Jesteśmy boscy
Pod moim przewodnictwem patrol "Gryfu I" zajął I miejsce a patrol "Gryfu II" pod przedownictwem Kasi, Mausia i Macieja zajął III miejsce
Ps. Tak w ramach podsumowania bylismy 1/3 wszystkich sił, które tam było takiej liczby gryfiiaków to ja jeszcze nie widziałem...ponad 30 osób
Ty się nie rozpędzaj tak. jeszcze te 30 musi na zbiórkę przyjść ;P
No wiesz ty wygrałes, ale wróciłes bez nagród, a ja mam III i wszytskie nagrody
poza tym ja wciaz bede sie kłocic kto był czwóreczki1, a kto czwóreczki 2...
Wiecej optymizmu, moje dziesięc urojonych dziewczynek bedzie na pewno ;D
A NAJWAZNIEJSZE!! KTO BYŁ PATROLEM UZNANYM ZA NAJWIEKSZE POCZUCIE HUMORU?
no mój i wszytsko jasnee:P
MACIEK JESTEŚMY BOSCY!
Kasia, Zuzia, Ola - cudowne zmarźluchy
DZIĘKUJE:**** THE BEŚCIAKI- szpan ingliszem:D
Ostatnio edytowany przez makus (2007-11-10 15:30:09)